Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 52: Forespørgsel til kulturministeren [om det frivillige kulturelle område].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 53: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren [om regeringens fremtidige energipolitiske initiativer].
Menupunkt 3) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 54: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren [om placeringen af statslige arbejdspladser].
Menupunkt 4) Første behandling af lovforslag nr. L 223: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændrede visumbetingelser, udvisning ved dom for ulovlig tvang i forbindelse med indgåelse af ægteskab, børnebortførelse eller ...
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 205: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Christianiaområdet. (Ændret formål og ejerskab til området m.v.).
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 178: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Ophør af social pension for efterlyste personer).
Menupunkt 7) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 141: Forslag til folketingsbeslutning om gratis skole- og institutionsmad til alle børn.
Menupunkt 8) Første behandling af lovforslag nr. L 210: Forslag til lov om ændring af lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter, lov om afgift af naturgas og bygas, lov om afgift af elektricitet, lov om energiafgift af visse ...
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 198: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Det Europæiske Fællesskabs forordning om fastsættelse af visse foranstaltninger i forbindelse med indførsel i Fællesskabet og ...
Menupunkt Afslutning af mødet