Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Afstemning om udvalgshenvisning af lovforslag nr. L 205: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Christianiaområdet. (Ændret formål og ejerskab til området m.v.).
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 155: Forslag til lov om ændring af lov om friskoler og private grundskoler m.v. (Styrkelse af forældrenes frie valg).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 111: Forslag til lov om ændring af pensionsbeskatningsloven, pensionsafkastbeskatningsloven og skattekontrolloven. (Opsparingsordning for sportsudøvere).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 132: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fortsættelse og justering af 150 pct. fradrag for forskningsudgifter).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 108: Forslag til lov om ændring af lov om miljøbeskyttelse. (Bemyndigelse til implementering af støjdirektivet m.v.).
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 120: Forslag til lov om ændring af lov om kemiske stoffer og produkter og lov om dyreforsøg. (Markedsføringsforbud for kosmetiske midler, der er testet med dyreforsøg, forbud mod udførelse ...
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 136: Forslag til lov om eliteidræt.
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 153: Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik og lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Hjælp til personer med visse former for opholdsret og opfølgning i ...
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 157: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændring af reglerne om meddelelse af opholdstilladelse på grundlag af beskæftigelse som følge af EU-udvidelsen den 1. maj 2004 m.v.).
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 142: Forslag til lov om det europæiske selskab (SE-loven).
Menupunkt 13) Anden behandling af lovforslag nr. L 89: Forslag til lov om ændring af lov om patienters retsstilling. (Selvbestemmelse over biologisk materiale, der er afgivet i forbindelse med behandling).
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 165: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Ændring af medicintilskudsregler).
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 147: Forslag til lov om miljøvurdering af planer og programmer.
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 150: Forslag til lov om brug af køberet eller tegningsret til aktier m.v. i ansættelsesforhold.
Menupunkt 18) Anden behandling af lovforslag nr. L 127: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Ændring i reglerne om udbud og frit valg og revision af reglerne om klageråd).
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 128: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Opsat pension og justering af optjeningsregler).
Menupunkt 20) Anden behandling af lovforslag nr. L 129: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Pligt til at tilbyde handleplaner, etablering af døgntilbud til børn og unge og netværksstøtte til unge kriminelle m.v.).
Menupunkt 21) Anden behandling af lovforslag nr. L 135: Forslag til lov om ændring af lov om ligestilling af kvinder og mænd. (Kompetencen til sagsanlæg overføres fra ministeren til Ligestillingsnævnets sekretariat).
Menupunkt 22) Første behandling af lovforslag nr. L 200: Forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. (Forlængelse af mulighed for 1-årige tilbud om vejledning og opkvalificering i første ledighedsperiode).
Menupunkt 23) Første behandling af lovforslag nr. L 199: Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik, lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, integrationsloven og lov om en aktiv ...
Menupunkt 24) Første behandling af lovforslag nr. L 221: Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmiljø. (Gennemførelse af arbejdsmiljøreformen »Et godt arbejdsmiljø for medarbejdere og virksomheder« m.v.).
Menupunkt 25) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 144: Forslag til folketingsbeslutning om »noget for noget«.
Menupunkt 26) Første behandling af lovforslag nr. L 206: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Udvidelse af modtagerkredsen for den supplerende pensionsydelse).
Menupunkt 27) Første behandling af lovforslag nr. L 207: Forslag til lov om ændring af lov om social service og lov om retssikkerhed og administration på det sociale område. (Private leverandører af dagtilbud, frit valg af klubtilbud m.v. ...
Menupunkt 28) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 139: Forslag til folketingsbeslutning om sikring af reel valgfrihed for børnefamilierne gennem garanti for pasningstilbud til børn over 6 måneder.
Menupunkt 29) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 136: Forslag til folketingsbeslutning om behandlingsgaranti for stofmisbrugere under 18 år og amtskommunens forsyningsforpligtelse.
Menupunkt Afslutning af mødet