Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 55: Forespørgsel til udenrigsministeren [om FN og Danmarks kommende medlemskab af FN's Sikkerhedsråd].
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 19: Forslag til lov om sektorforskningsinstitutioner.
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 14: Forslag til lov om ændring af lov om Kort- og Matrikelstyrelsen. (Udskillelse af sektorforskningsaktiviteterne).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 147: Forslag til lov om miljøvurdering af planer og programmer.
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 127: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Ændring i reglerne om udbud og frit valg og revision af reglerne om klageråd).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 128: Forslag til lov om ændring af lov om social pension, lov om social service og lov om højeste, mellemste, forhøjet almindelig og almindelig førtidspension m.v. (Opsat pension og ...
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 129: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Pligt til at tilbyde handleplaner, etablering af døgntilbud til børn og unge og netværksstøtte til unge kriminelle m.v.).
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 135: Forslag til lov om ændring af lov om ligestilling af kvinder og mænd. (Kompetencen til sagsanlæg overføres fra ministeren til Ligestillingsnævnets sekretariat).
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 109: Forslag til lov om ændring af lov om jernbanevirksomhed m.v. og lov om luftfart og om ophævelse af lov om jernbanesikkerhed m.v. (Jernbanereform).
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 130: Forslag til lov om anlæg af motorvej mellem Bording og Funder (rute 15).
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 131: Forslag til lov om anlæg af motorvej mellem Brande og Ris (rute 18).
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 89: Forslag til lov om ændring af lov om patienters retsstilling. (Selvbestemmelse over biologisk materiale, der er afgivet i forbindelse med behandling).
Menupunkt 13) Tredje behandling af lovforslag nr. L 165: Forslag til lov om ændring af lov om offentlig sygesikring. (Ændring af medicintilskudsregler).
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 144: Forslag til lov om ændring af lov om finansiel virksomhed, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension, lov om arbejdsskadesikring, lov om Lønmodtagernes Dyrtidsfond og lov om ...
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 215: Forslag til lov om ændring af lov om fond til investeringer i vækstmarkeder m.v. (Nedlæggelse af IFV-fonden).
Menupunkt 16) Første behandling af lovforslag nr. L 214: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed, lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven) med ...
Menupunkt 17) Første behandling af lovforslag nr. L 216: Forslag til lov om CO2-kvoter.
Menupunkt 18) Første behandling af lovforslag nr. L 229: Forslag til lov om ændring af afskrivningsloven, ligningsloven, lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter og lov om afgift af svovl. (Den skattemæssige behandling af CO2-kvoter ...
Menupunkt 19) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 137: Forslag til folketingsbeslutning om en styrket færdselssikkerhed for de mest udsatte i trafikken.
Menupunkt 21) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 155: Forslag til folketingsbeslutning om ligestilling med hensyn til fremmedadoption af danske og udenlandske børn.
Menupunkt 23) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 158: Forslag til folketingsbeslutning om parrådgivning.
Menupunkt Afslutning af mødet