Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 42 [afstemning]: Forespørgsel til kulturministeren [om regeringens kulturpolitik].
Menupunkt 3) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 52 [afstemning]: Forespørgsel til kulturministeren [om det frivillige kulturelle område].
Menupunkt 4) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 18: Forslag til folketingsbeslutning om afvikling af grundtakstmodellen på det sociale område.
Menupunkt 5) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 21: Forslag til folketingsbeslutning om børns rettigheder i samfundet.
Menupunkt 6) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 111: Forslag til folketingsbeslutning om sundhedsplejens og daginstitutionernes rolle i bekæmpelsen af den negative sociale arv.
Menupunkt 7) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 119: Forslag til folketingsbeslutning om nedsat forældrebetaling i kommuner med pasningsgaranti.
Menupunkt 8) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 125: Forslag til folketingsbeslutning om begrænsning af den stigende økonomiske ulighed i alderdommen.
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 168: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Præcisering af kommunernes pligt til at yde hjemmehjælp m.v.)
Menupunkt 10) Anden behandling af lovforslag nr. L 148: Forslag til lov om ændring af momsloven og toldloven. (Leveringssteder for gas og elektricitet og tilpasninger til 6. momsdirektiv).
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 186: Forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. (Midlertidig suspension af bidraget til Særlig Pensionsopsparing).
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 185: Forslag til lov om ændring af lov om påligningen af indkomstskat til staten (ligningsloven) og lov om indkomstskat for personer m.v. (personskatteloven). (Fremrykning af lavere skat ...
Menupunkt 13) Forhandling om redegørelse nr. R 10: Undervisningsministerens redegørelse af 23/3 2004 om pædagoguddannelsen og læreruddannelsen.
Menupunkt 14) Første behandling af lovforslag nr. L 224: Forslag til lov om ændring af lov om statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) og lov om godtgørelse ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. (Udvidelse af adgangen ...
Menupunkt 15) Første behandling af lovforslag nr. L 225: Forslag til lov om ændring af lov om statens uddannelsesstøtte og lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag. (Tillægsstipendium og supplerende studielån til ...
Menupunkt 16) Første behandling af lovforslag nr. L 226: Forslag til lov om ændring af lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. (Udvidet adgang, supplerende adgangskriterier og større fleksibilitet).
Menupunkt 17) Første behandling af lovforslag nr. L 230: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 18) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 180: Forslag til folketingsbeslutning om et særligt introduktionsprogram for udlændinge med religiøs embedsvirksomhed.
Menupunkt Afslutning af mødet