Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 57: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren [om anvendelse af organisk affald og restprodukter til energi- og transportformål].
Menupunkt 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 58: Forespørgsel til statsministeren [om den indenrigs- og udenrigspolitiske situation].
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 150: Forslag til lov om brug af køberet eller tegningsret til aktier m.v. i ansættelsesforhold.
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 151: Forslag til lov om ændring af lov om retsforholdet mellem arbejdsgivere og funktionærer. (Brug af aktieoptioner m.v. i ansættelsesforhold).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 186: Forslag til lov om ændring af lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension. (Midlertidig suspension af bidraget til Særlig Pensionsopsparing).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 185: Forslag til lov om ændring af kildeskatteloven, ligningsloven og personskatteloven. (Fremrykning af lavere skat på arbejdsindkomst).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 134: Forslag til lov om ændring af lov om årpenge for kronprins Frederik. (Ændring af ydelsens grundbeløb i anledning af kronprins Frederiks indgåelse af ægteskab).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 166: Forslag til lov om ændring af lov om folkekirkens økonomi. (Fællesfondens indtægter).
Menupunkt 9) Første behandling af lovforslag nr. L 234: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven. (Justering af satser i acontoskatteordningen).
Menupunkt 10) Første behandling af lovforslag nr. L 235: Forslag til lov om ændring af skattestyrelsesloven. (Primo/ultimoregulering af balanceposter).
Menupunkt 11) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 132: Forslag til folketingsbeslutning om kommunal anvisningsret i privat udlejningsbyggeri.
Menupunkt 12) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 143: Forslag til folketingsbeslutning om modernisering af reglerne for udlejning af enkeltværelser.
Menupunkt 13) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 147: Forslag til folketingsbeslutning om støttepersoner til gravide stofmisbrugere med henblik på at sikre adækvat social og behandlingsmæssig indsats for den gravide samt bedst ...
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 179: Forslag til folketingsbeslutning om bedre og billigere daginstitutioner m.v.
Menupunkt Afslutning af mødet