Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 134: Forslag til lov om ændring af lov om årpenge for kronprins Frederik. (Ændring af ydelsens grundbeløb i anledning af kronprins Frederiks indgåelse af ægteskab).
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 166: Forslag til lov om ændring af lov om folkekirkens økonomi. (Fællesfondens indtægter).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 168: Forslag til lov om ændring af lov om social service. (Præcisering af kommunernes pligt til at yde hjemmehjælp m.v.)
Menupunkt 5) Anden behandling af lovforslag nr. L 141: Forslag til lov om forsikringsformidling.
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 163: Forslag til lov om ændring af lov om restaurations- og hotelvirksomhed m.v. (Bestemmelser om dørmænd, bestyrere og diskoteker).
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 170: Forslag til lov om ændring af skattestyrelsesloven og dødsboskatteloven. (Bindende ligningssvar for selskaber og hovedaktionærer m.v.).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 173: Forslag til lov om ændring af fusionsskatteloven, ligningsloven, pensionsafkastbeskatningsloven og selskabsskatteloven. (Annullering af egne aktier).
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 158: Forslag til lov om ændring af våbenloven. (Transport af våben m.v. mellem tredjelande).
Menupunkt 10) Anden behandling af lovforslag nr. L 161: Forslag til lov om udbygning af Køge Bugt-motorvejen mellem Hundige og Greve Syd.
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 154: Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Geografi som prøvefag, procedureregler i forbindelse med fritagelse for undervisning i kristendomskundskab, elevers deltagelse i ...
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 156: Forslag til lov om ændring af forskellige love om selvejende uddannelsesinstitutioner. (Revisorkrav, digital kommunikation m.v.).
Menupunkt 13) Forhandling om redegørelse nr. R 14: Undervisningsministerens og videnskabsministerens redegørelse af 21/4 2004 om styrket internationalisering af uddannelserne.
Menupunkt 14) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 172: Forslag til folketingsbeslutning om mangfoldighed i gymnasiet.
Menupunkt 15) Først behandling af beslutningsforslag nr. B 176: Forslag til folketingsbeslutning om minimumsrettigheder for elever i folkeskolen.
Menupunkt 16) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 171: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af undervisning i førstehjælp i folkeskolen samt krav om bestået prøve i førstehjælp ved erhvervelse af kørekort.
Menupunkt 18) Første behandling af lovforslag nr. L 217: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Skærpelse af strafniveauet m.v. for ulovlig beskæftigelse af udlændinge).
Menupunkt 20) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 181: Forslag til folketingsbeslutning om teatrene under Det Storkøbenhavnske Teaterfællesskab.
Menupunkt 21) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 182: Forslag til folketingsbeslutning om Det Danske Teater.
Menupunkt Afslutning af mødet