Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 169: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af en mulighed for, at folkekirken og andre trossamfund kan medvirke ved indgåelse af registreret partnerskab.
Menupunkt 2) Første behandling af lovforslag nr. L 227: Forslag til lov om ændring af medieansvarsloven.
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 231: Forslag til lov om ændring af straffeloven. (Mindstestraf for voldtægt, skærpelse af straffen for særlig farlig, rå eller ydmygende voldtægt og af straffen for voldtægt mod børn under ...
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 177: Forslag til folketingsbeslutning om Automatisk Trafikkontrol på motorvejene.
Menupunkt 5) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 178: Forslag til folketingsbeslutning om støtte til voldsofre.
Menupunkt 6) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 164: Forslag til folketingsbeslutning om åbenhed om og øget parlamentarisk indflydelse på våbeneksportpolitikken.
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 232: Forslag til lov om ændring af lov om undersøgelseskommissioner. (Ændring af revisionsbestemmelse).
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 146: Forslag til folketingsbeslutning om åbenhed om bidrag fra privatpersoner, organisationer, virksomheder m.v. til partier, lister og kandidater.
Menupunkt Afslutning af mødet