Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Første behandling af lovforslag nr. L 211: Forslag til lov om ændring af lov om dagpenge ved sygdom eller fødsel. (Ophævelse af varighedsbegrænsning).
Menupunkt 3) Første behandling af lovforslag nr. L 222: Forslag til lov om ændring af lov om orlov til lønmodtagere, der passer nærtstående med handicap eller alvorlig sygdom, og lov om social service. (Ret til orlov til pasning af ...
Menupunkt 4) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 194: Forslag til folketingsbeslutning om øget offentlighed om efterretningstjenesterne.
Menupunkt 5) Første behandling af lovforslag nr. L 237: Forslag til lov om ændring af lov om en arbejdsmarkedsfond, ligningsloven, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension og kildeskatteloven. (Arbejdsmarkedsbidrag ved arbejde for ...
Menupunkt 6) Første behandling af lovforslag nr. L 238: Forslag til lov om afgift af mineralsk fosfor i foderfosfat.
Menupunkt 7) Første behandling af lovforslag nr. L 239: Forslag til lov om ændring af lov om jordbrugets anvendelse af gødning og om plantedække. (Justering af regler om plantedække og efterafgrøder m.v.).
Menupunkt 8) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 191: Forslag til folketingsbeslutning om en ny vandmiljøplan III - en ny chance til vandet og naturen.
Menupunkt Afslutning af mødet