Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 50 [afstemning]: Forespørgsel til trafikministeren [om takststigninger i den kollektive trafik].
Menupunkt 2) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 129: Forslag til folketingsbeslutning om Danmarks ratifikation af den valgfri protokol til FN-konventionen om tortur og anden grusom, umenneskelig eller nedværdigende ...
Menupunkt 3) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 84: Forslag til folketingsbeslutning om Danmarks støtte til, at Taiwan opnår observatørstatus i Verdenssundhedsforsamlingen i Genève.
Menupunkt 4) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 19: Forslag til folketingsbeslutning om støtte til børn med psykisk syge forældre.
Menupunkt 5) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 55: Forslag til folketingsbeslutning om en forbedret social og helhedsorienteret indsats over for prostitution.
Menupunkt 6) Anden behandling af lovforslag nr. L 106: Forslag til lov om ændring af byggeloven, planloven og lov om statens byggevirksomhed m.v. (Handicaptilgængelighed og adgang til at iværksætte undersøgelser af alvorlige ulykker i ...
Menupunkt 7) Anden behandling af lovforslag nr. L 191: Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v. (Midlertidige aflastningsboliger).
Menupunkt 8) Anden behandling af lovforslag nr. L 213: Forslag til lov om ændring af lov om fremme af privat udlejningsbyggeri, ligningsloven, lov om beskatning af visse pensionskapitaler m.v., lov om finansiel virksomhed og lov om tilsyn ...
Menupunkt 9) Anden behandling af lovforslag nr. L 183: Forslag til lov om næringsbrev til fødevarebutikker.
Menupunkt 11) Anden behandling af lovforslag nr. L 5: Forslag til lov om ændring af lov om midlertidig regulering af boligforholdene. (Bopælspligt i helårsboliger).
Menupunkt 12) Anden behandling af lovforslag nr. L 206: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Udvidelse af modtagerkredsen for den supplerende pensionsydelse).
Menupunkt 13) Anden behandling af lovforslag nr. L 60: Forslag til lov om ændring af pensionsbeskatningsloven og andre skattelove. (Mere smidige regler for pensionsopsparere, hensættelsesfradrag for kreditinstitutter, gældsinstrumenter og ...
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 126: Forslag til lov om ændring af forskellige skatte- og afgiftslove og af lov om planlægning samt ophævelse af ejerlejlighedsavancebeskatningsloven og frigørelsesafgiftsloven. ...
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 198: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Det Europæiske Fællesskabs forordning om fastsættelse af visse foranstaltninger i forbindelse med indførsel i Fællesskabet og ...
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 210: Forslag til lov om ændring af lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter, lov om afgift af naturgas og bygas, lov om afgift af elektricitet, lov om energiafgift af visse ...
Menupunkt 17) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 166: Forslag til folketingsbeslutning om kompensation til ofre for træbehandlingsmidlet Rentolin.
Menupunkt 18) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 153: Forslag til folketingsbeslutning om EU-parlamentarikeres løn-, skatte- og rejsevilkår.
Menupunkt 19) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 174: Forslag til folketingsbeslutning om suspension af Euro-Middelhavs-associeringsaftalen med Israel.
Menupunkt 20) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 175: Forslag til folketingsbeslutning om at gå imod, at der gives Tyrkiet en startdato for optagelsesforhandlinger med EU.
Menupunkt 21) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 184: Forslag til folketingsbeslutning om nedsættelse af et sagkyndigt udvalg, der skal belyse mulighederne for en delvis liberalisering af markedet for sportsspil.
Menupunkt 22) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 193: Forslag til folketingsbeslutning om afgift på husstandsomdelte reklametryksager.
Menupunkt 23) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt Afslutning af mødet