Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 106: Forslag til lov om ændring af byggemoden, lov om planlægning og lov om statens byggevirksomhed m.v. (Handicaptilgængelighed og adgang til at iværksætte undersøgelser af alvorlige ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 121: Forslag til lov om postbefordring.
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 206: Forslag til lov om ændring af lov om social pension. (Udvidelse af modtagerkredsen for den supplerende pensionsydelse).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 5: Forslag til lov om ændring af lov om midlertidig regulering af boligforholdene. (Bopælspligt i helårsboliger).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 177: Forslag til lov om teknologioverførsel m.v. ved offentlige forskningsinstitutioner.
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 181: Forslag til lov om adgang til udøvelse af visse erhverv i Danmark.
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 145: Forslag til lov om skove.
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 146: Forslag til lov om ændring af lov om naturbeskyttelse, lov om planlægning, lov om vandløb og museumsloven. (Internationale naturbeskyttelsesområder, offentlighedens adgang til ...
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 199: Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik, lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, integrationsloven og lov om en aktiv ...
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 200: Forslag til lov om ændring af lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. (Forlængelse af mulighed for 1-årige tilbud om vejledning og opkvalificering i første ledighedsperiode).
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 221: Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmiljø. (Gennemførelse af arbejdsmiljøreformen »Et godt arbejdsmiljø for medarbejdere og virksomheder« m.v.).
Menupunkt 13) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 43: Forslag til folketingsbeslutning om bedre beskyttelse af lønmodtagere mod opsigelse i forbindelse med barselorlov.
Menupunkt 14) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 60: Forslag til folketingsbeslutning om begrænsning af faglige organisationers konfliktret over for virksomheder med overenskomst.
Menupunkt 15) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 61: Forslag til folketingsbeslutning om at sikre lønmodtagerne minimumsrettigheder på arbejdsmarkedet.
Menupunkt 16) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 62: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af en tidskonto, der giver børnefamilierne mulighed for at nedsætte deres arbejdstid.
Menupunkt 17) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 159: Forslag til folketingsbeslutning om kønsopdelte lønstatistikker m.v.
Menupunkt 18) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 165: Forslag til folketingsbeslutning om etablering af en isbryderordning for ledige akademikere til mindre virksomheder.
Menupunkt 19) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 128: Forslag til folketingsbeslutning om børnefamiliers ret til omsorgsdage.
Menupunkt 20) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 95: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af ensartede regler for hygiejnestandarder på danske sygehuse.
Menupunkt 21) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 118: Forslag til folketingsbeslutning om at give kommunerne bedre muligheder for at samarbejde om myndighedsopgaver.
Menupunkt 22) Anden behandling af lovforslag nr. L 196: Forslag til lov om ændring af lov om Centre for Videregående Uddannelse og andre selvejende institutioner for videregående uddannelser m.v. (Styrkelse og forenkling af CVU'erne).
Menupunkt 23) Anden behandling af lovforslag nr. L 226: Forslag til lov om ændring af lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. (Udvidet adgang, supplerende adgangskriterier og større fleksibilitet).
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 133: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Straffeprocessuelle tvangsindgreb over for børn under den kriminelle lavalder).
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 159: Forslag til lov om politiets virksomhed.
Menupunkt 26) Anden behandling af lovforslag nr. L 175: Forslag til lov om ændring af lov om euforiserende stoffer og straffuldbyrdelsesloven. (Skærpet indsats mod narko m.v.).
Menupunkt 27) Anden behandling af lovforslag nr. L 180: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven, konkursloven, lov om skifte af dødsboer og lov om skifte af fællesbo m.v. (Digital kommunikation i retsplejen, kendelser med begrænset ...
Menupunkt 28) Forespørgsel nr. F 48: Forespørgsel til indenrigs- og sundhedsministeren: »Vil ministeren i forlængelse af den regionalpolitiske redegørelse 2004 og tidligere vedtagelser uddybe, hvordan regeringen i praksis vil leve op til ...
Menupunkt 30) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 167: Forslag til folketingsbeslutning om oprettelse af lokalråd i lokale enheder.
Menupunkt 31) Forespørgsel nr. F 59: Forespørgsel til justitsministeren: »Vil justitsministeren tage initiativ til at søge foreningen Hizb-ut-Tahrir opløst ved dom, eventuelt på grundlag af et foreløbigt forbud i medfør af grundlovens § ...
Menupunkt 32) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 183: Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod import af teak fra Burma (Myanmar).
Menupunkt Afslutning af mødet