Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 59 [afstemning]: Forespørgsel til justitsministeren [om foreningen Hizb-ut-Tahrir].
Menupunkt 2) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 60 [afstemning]: Forespørgsel til udenrigsministeren [om forhandlingerne med USA om Thuleradaren].
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 60: Forslag til lov om ændring af pensionsbeskatningsloven og andre skattelove. (Mere smidige regler for pensionsopsparere, hensættelsesfradrag for kreditinstitutter, gældsinstrumenter og ...
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 198: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Det Europæiske Fællesskabs forordning om fastsættelse af visse foranstaltninger i forbindelse med indførsel i Fællesskabet og ...
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 210: Forslag til lov om ændring af lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter, lov om afgift af naturgas og bygas, lov om afgift af elektricitet, lov om energiafgift af visse ...
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 100: Forslag til lov om hold af dyr.
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 101: Forslag til lov om dyrlæger.
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 112: Forslag til lov om drift af landbrugsjorder.
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 113: Forslag til lov om landbrugsejendomme.
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 133: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven. (Straffeprocessuelle tvangsindgreb over for børn under den kriminelle lavalder).
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 159: Forslag til lov om politiets virksomhed.
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 175: Forslag til lov om ændring af lov om euforiserende stoffer og straffuldbyrdelsesloven. (Skærpet indsats mod narko m.v.).
Menupunkt 13) Tredje behandling af lovforslag nr. L 180: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven, konkursloven, lov om skifte af dødsboer og lov om skifte af fællesbo m.v. (Digital kommunikation i retsplejen, kendelser med begrænset ...
Menupunkt 14) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 120: Forslag til folketingsbeslutning om tilbud om helbredsundersøgelse til flygtninge og indvandrere fra tredjeverdenslande.
Menupunkt 15) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 170: Forslag til folketingsbeslutning om en miljøvenlig omlægning af registreringsafgiften.
Menupunkt 16) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 82: Forslag til folketingsbeslutning om forbedring af voldtægtsofres retsstilling før og under retssagen.
Menupunkt 17) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 155: Forslag til folketingsbeslutning om ligestilling med hensyn til fremmedadoption af danske og udenlandske børn.
Menupunkt 18) Anden behandling af lovforslag nr. L 190: Forslag til lov om ændring af lov om ejerlejligheder, lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v. og forskellige andre love. (Etablering af tagboliger og omdannelse ...
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 193: Forslag til lov om ændring af lov om Danmarks tiltrædelse af Schengenkonventionen. (Gennemførelse af rådsafgørelse og forordning om indførelse af nye funktioner i ...
Menupunkt 20) Anden behandling af lovforslag nr. L 218: Forslag til lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v.
Menupunkt 21) Anden behandling af lovforslag nr. L 219: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven og lov om retsafgifter. (Forenklet inkassoproces).
Menupunkt 22) Anden behandling af lovforslag nr. L 220: Forslag til lov om visse forbrugeraftaler.
Menupunkt 23) Anden behandling af lovforslag nr. L 176: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Forhøjelse af beløbsgrænsen for skattefradraget i forbindelse med gavebeløb til almenvelgørende organisationer m.v.).
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 197: Forslag til lov om ændring af tonnageskatteloven. (Lejeindtægt m.v. af lokaler om bord).
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 208: Forslag til lov om Det Etiske Råd.
Menupunkt 26) Forespørgsel nr. F 55: Forespørgsel til udenrigsministeren: »Hvad kan regeringen oplyse om de politiske prioriteter med hensyn til reform og styrkelse af FN og Danmarks kommende medlemskab af FN's Sikkerhedsråd?«
Menupunkt 27) Forespørgsel nr. F 56: Forespørgsel til udenrigsministeren: »Hvad kan regeringen oplyse om Danmarks bidrag til kampen mod klyngebomber?«
Menupunkt 28) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 160: Forslag til folketingsbeslutning om en øget indsats for at undgå koncentration af sociale problemer i visse boligområder.
Menupunkt 29) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 189: Forslag til folketingsbeslutning om forebyggelses- og bevillingsnævn.
Menupunkt 30) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 190: Forslag til folketingsbeslutning om forbedring af sikkerheden i de indre danske farvande.
Menupunkt Afslutning af mødet