Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 183: Forslag til lov om næringsbrev til fødevarebutikker.
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 184: Forslag til lov om ændring af lov om restaurations- og hotelvirksomhed m.v. (Frakendelse af næringsbrev).
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 190: Forslag til lov om ændring af lov om ejerlejligheder, lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v. og forskellige andre love. (Etablering af tagboliger og omdannelse ...
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 191: Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v. (Midlertidige aflastningsboliger).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 205: Forslag til lov om ændring af lov om anvendelse af Christianiaområdet. (Ændret formål og ejerskab til området m.v.).
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 201: Forslag til lov om godkendelse og syn af køretøjer.
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 203: Forslag til lov om ændring af lov om buskørsel og lov om godskørsel. (Fjernbuskørsel, menneskesmugling, transport af dyr, ansvar for økonomiske vanskeligheder samt bortfald af ...
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 204: Forslag til lov om ændring af lov om luftfart. (Betaling for offentlige forretninger og tilsynsvirksomhed m.v.).
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 208: Forslag til lov om Det Etiske Råd.
Menupunkt 10) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 87: Forslag til folketingsbeslutning om bedre vejafmærkning og andre foranstaltninger med henblik på at fremme cyklisters fremkommelighed.
Menupunkt 11) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 187: Forslag til folketingsbeslutning om et dansk gmo-moratorium.
Menupunkt 12) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 142: Forslag til folketingsbeslutning om at klarlægge mulighederne for nedsættelse af momsen på receptpligtige lægemidler.
Menupunkt 13) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 140: Forslag til folketingsbeslutning om indførelse af valgfri voksentandpleje for ældre og for udsatte grupper i voksenbefolkningen.
Menupunkt 14) Anden behandling af lovforslag nr. L 114: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget. (Udvidelse af kredsen af personer med dansk indfødsret, der under ophold i udlandet anses for at have fast bopæl i riget, og ...
Menupunkt 15) Anden behandling af lovforslag nr. L 192: Forslag til lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om Hovedstadens Udviklingsråd og lov om Hovedstadens Sygehusfællesskab. (Bemyndigelse til fastsættelse af regler om ...
Menupunkt 16) Anden behandling af lovforslag nr. L 209: Forslag til lov om ændring af lov om sygehusvæsenet og lov om offentlig sygesikring. (Styrkelse af det frie sygehusvalg m.v.).
Menupunkt 17) Anden behandling af lovforslag nr. L 189: Forslag til lov om tilskud til Grønlands hjemmestyre for 2005-2007.
Menupunkt 18) Anden behandling af lovforslag nr. L 202: Forslag til lov om ændring af lov om planlægning. (Udvidelse af sommerhusområder i kystnærhedszonen).
Menupunkt 19) Anden behandling af lovforslag nr. L 228: Forslag til lov om ændring af lov om planlægning. (Pensionisters adgang til helårsbeboelse i sommerhuse).
Menupunkt 20) Anden behandling af lovforslag nr. L 96: Forslag til lov om retssikkerhed ved forvaltningens anvendelse af tvangsindgreb og oplysningspligter.
Menupunkt 21) Anden behandling af lovforslag nr. L 179: Forslag til lov om ændring af lov om ægteskabs indgåelse og opløsning og forskellige andre love. (Regelforenkling på det familieretlige område m.v.)
Menupunkt 22) Anden behandling af lovforslag nr. L 231: Forslag til lov om ændring af straffeloven. (Mindstestraf for voldtægt, skærpelse af straffen for særlig farlig, rå eller ydmygende voldtægt og af straffen for voldtægt mod børn under ...
Menupunkt 23) Anden behandling af lovforslag nr. L 232: Forslag til lov om ændring af lov om undersøgelseskommissioner. (Ændring af revisionsbestemmelse).
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 169: Forslag til lov om dyrkning m.v. af genetisk modificerede afgrøder (sameksistensloven).
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 239: Forslag til lov om ændring af lov om jordbrugets anvendelse af gødning og om plantedække. (Justering af regler om plantedække og efterafgrøder m.v.).
Menupunkt 26) Anden behandling af lovforslag nr. L 238: Forslag til lov om afgift af mineralsk fosfor i foderfosfat.
Menupunkt 27) Anden behandling af lovforslag nr. L 214: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed, lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven) med ...
Menupunkt 28) Anden behandling af lovforslag nr. L 215: Forslag til lov om ændring af lov om fond til investeringer i vækstmarkeder m.v. (Nedlæggelse af IFV-fonden).
Menupunkt 29) Anden behandling af lovforslag nr. L 182: Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v., lov om ejerlejligheder, lov om leje af almene boliger, lov om afgift ved udstykning m.m. ...
Menupunkt 30) Anden behandling af lovforslag nr. L 236: Forslag til lov om ændring af lov om elforsyning, lov om naturgasforsyning og lov om varmeforsyning. (Sikring af uafhængighed i den overordnede infrastruktur, ændring af ...
Menupunkt 31) Anden behandling af lovforslag nr. L 233: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven. (Konsekvensændringer som følge af lov om ændring af lov om elforsyning m.v.).
Menupunkt 32) Anden behandling af lovforslag nr. L 216: Forslag til lov om CO2-kvoter.
Menupunkt 33) Anden behandling af lovforslag nr. L 229: Forslag til lov om ændring af afskrivningsloven, ligningsloven, lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter og lov om afgift af svovl. (Den skattemæssige behandling af CO2-kvoter ...
Menupunkt 34) Forespørgsel nr. F 57: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren: »Hvad kan regeringen oplyse om regeringens planer for anvendelse af organisk affald og restprodukter til energi- og transportformål, og hvad er ...
Menupunkt 35) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 132: Forslag til folketingsbeslutning om kommunal anvisningsret i privat udlejningsbyggeri.
Menupunkt Afslutning af mødet