Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Fortsættelse af forespørgsel nr. F 57 [afstemning]: Forespørgsel til økonomi- og erhvervsministeren [om anvendelse af organisk affald og restprodukter til energi- og transportsektoren].
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 126: Forslag til lov om ændring af forskellige skatte- og afgiftslove og af lov om planlægning samt ophævelse af ejerlejlighedsavancebeskatningsloven og frigørelsesafgiftsloven. ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 197: Forslag til lov om ændring af tonnageskatteloven, kildeskatteloven og selskabsskatteloven. (Lejeindtægt m.v. af lokaler om bord, fast driftssted om bord).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. L 176: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Forhøjelse af beløbsgrænsen for skattefradraget i forbindelse med gavebeløb til almenvelgørende organisationer m.v.).
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 78 B: Forslag til lov om ændring af lov om leje, lov om leje af almene boliger og lov om midlertidig regulering af boligforholdene. (Behandling af husordenssager ved huslejenævn og ...
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 171: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven og integrationsloven. (Ændring af reglerne om familiesammenføring med børn, skærpelse af betingelserne for opholdstilladelse til ...
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 223: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Ændrede visumbetingelser, udvisning ved dom for ulovlig tvang i forbindelse med indgåelse af ægteskab, børnebortførelse eller ...
Menupunkt 8) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 210: Forslag til folketingsbeslutning om dansk styrkebidrag til NATO's håndhævelse af suveræniteten i luftrummet over Estland, Letland og Litauen som led i NATO's ...
Menupunkt 9) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 213: Forslag til folketingsbeslutning om fortsat dansk bidrag til en multinational sikringsstyrke i Irak.
Menupunkt 10) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 109: Forslag til folketingsbeslutning om nedsættelse af en udviklingskommission.
Menupunkt 11) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 153: Forslag til folketingsbeslutning om EU-parlamentarikeres løn-, skatte- og rejsevilkår.
Menupunkt 12) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 174: Forslag til folketingsbeslutning om suspension af Euro-Middelhavs-associeringsaftalen med Israel.
Menupunkt 13) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 175: Forslag til folketingsbeslutning om at gå imod, at der gives Tyrkiet en startdato for optagelsesforhandlinger med EU.
Menupunkt 14) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 121: Forslag til folketingsbeslutning om forbedring af levevilkårene for asylansøgere.
Menupunkt 15) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 98: Forslag til folketingsbeslutning om stramning af familiesammenføringsreglerne med henblik på at undgå overgreb mod kvinder og børn.
Menupunkt 16) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 99: Forslag til folketingsbeslutning om indsats for sikring og forbedring af udenlandske kvinders rettigheder.
Menupunkt 17) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 180: Forslag til folketingsbeslutning om et særligt introduktionsprogram for udlændinge med religiøs embedsvirksomhed.
Menupunkt 18) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 47: Forslag til folketingsbeslutning om et autorisationssystem for indvandrertolke.
Menupunkt 19) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 136: Forslag til folketingsbeslutning om behandlingsgaranti for stofmisbrugere under 18 år og amtskommunens forsyningsforpligtelse.
Menupunkt 20) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 141: Forslag til folketingsbeslutning om gratis skole- og institutionsmad til alle børn.
Menupunkt 21) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 147: Forslag til folketingsbeslutning om støttepersoner til gravide stofmisbrugere med henblik på at sikre adækvat social og behandlingsmæssig indsats for den gravide samt ...
Menupunkt 22) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 179: Forslag til folketingsbeslutning om bedre og billigere daginstitutioner m.v.
Menupunkt 23) Anden behandling af lovforslag nr. L 217: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Skærpelse af strafniveauet m.v. for ulovlig beskæftigelse af udlændinge).
Menupunkt 24) Anden behandling af lovforslag nr. L 230: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 25) Anden behandling af lovforslag nr. L 194: Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Obligatorisk sprogstimulering af tosprogede børn, der endnu ikke har påbegyndt skolegangen).
Menupunkt 27) Anden behandling af lovforslag nr. L 224: Forslag til lov om ændring af lov om statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) og lov om godtgørelse ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. (Udvidelse af adgangen til ...
Menupunkt 28) Anden behandling af lovforslag nr. L 225: Forslag til lov om ændring af lov om statens uddannelsesstøtte og lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag. (Tillægsstipendium og supplerende studielån til ...
Menupunkt 29) Anden behandling af lovforslag nr. L 212: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fradrag for forskeres rejseudgifter og periodisering af tilskudsbevillinger til forskning).
Menupunkt 30) Anden behandling af lovforslag nr. L 234: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven. (Justering af satser i acontoskatteordningen).
Menupunkt 31) Anden behandling af lovforslag nr. L 235: Forslag til lov om ændring af skattestyrelsesloven. (Primo/ultimoregulering af balanceposter).
Menupunkt 32) Anden behandling af lovforslag nr. L 237: Forslag til lov om ændring af lov om en arbejdsmarkedsfond, ligningsloven, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension og kildeskatteloven. (Arbejdsmarkedsbidrag ved arbejde for ...
Menupunkt 33) Første behandling af beslutningsforslag nr. B 183: Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod import af teak fra Burma (Myanmar).
Menupunkt 34) Spørgsmål til ministrene.
Menupunkt Afslutning af mødet