Menupunkt Dagsorden
Menupunkt 1) Tredje behandling af lovforslag nr. L 182: Forslag til lov om ændring af lov om almene boliger samt støttede private andelsboliger m.v., lov om ejerlejligheder, lov om leje af almene boliger, lov om afgift ved udstykning m.m. ...
Menupunkt 2) Tredje behandling af lovforslag nr. L 214: Forslag til lov om ændring af lov om værdipapirhandel m.v., lov om finansiel virksomhed, lov om erhvervsdrivende virksomheders aflæggelse af årsregnskab m.v. (årsregnskabsloven) med ...
Menupunkt 3) Tredje behandling af lovforslag nr. L 215: Forslag til lov om ændring af lov om fond til investeringer i vækstmarkeder m.v. (Nedlæggelse af IFV-fonden).
Menupunkt 4) Tredje behandling af lovforslag nr. 213: Forslag til lov om ændring af lov om fremme af privat udlejningsbyggeri, ligningsloven, lov om beskatning af visse pensionskapitaler m.v., lov om finansiel virksomhed og lov om tilsyn ...
Menupunkt 5) Tredje behandling af lovforslag nr. L 236 A: Forslag til lov om ændring af lov om elforsyning, lov om naturgasforsyning og lov om varmeforsyning. (Sikring af uafhængighed i den overordnede infrastruktur, ændring af ...
Menupunkt 6) Tredje behandling af lovforslag nr. L 236 B: Forslag til lov om ændring af lov om elforsyning og lov om varmeforsyning. (Markedsovergang for miljøvenlig elektricitet, fremme af vindmølleudbygning, anvendelse af brændsler i ...
Menupunkt 7) Tredje behandling af lovforslag nr. L 233: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven. (Konsekvensændringer som følge af lov om ændring af lov om elforsyning, lov om naturgasforsyning og lov om varmeforsyning).
Menupunkt 8) Tredje behandling af lovforslag nr. L 216: Forslag til lov om CO2-kvoter.
Menupunkt 9) Tredje behandling af lovforslag nr. L 229: Forslag til lov om ændring af afskrivningsloven, ligningsloven, lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter og lov om afgift af svovl. (Den skattemæssige behandling af CO2-kvoter ...
Menupunkt 10) Tredje behandling af lovforslag nr. L 212: Forslag til lov om ændring af ligningsloven. (Fradrag for forskeres rejseudgifter og periodisering af tilskudsbevillinger til forskning).
Menupunkt 11) Tredje behandling af lovforslag nr. L 234: Forslag til lov om ændring af selskabsskatteloven. (Justering af satser i acontoskatteordningen).
Menupunkt 12) Tredje behandling af lovforslag nr. L 237: Forslag til lov om ændring af lov om en arbejdsmarkedsfond, ligningsloven, lov om Arbejdsmarkedets Tillægspension og kildeskatteloven. (Arbejdsmarkedsbidrag ved arbejde for ...
Menupunkt 13) Tredje behandling af lovforslag nr. L 238: Forslag til lov om afgift af mineralsk fosfor i foderfosfat.
Menupunkt 14) Tredje behandling af lovforslag nr. L 235: Forslag til lov om ændring af skattestyrelsesloven. (Primo/ultimoregulering af balanceposter).
Menupunkt 15) Tredje behandling af lovforslag nr. L 189: Forslag til lov om tilskud til Grønlands hjemmestyre for 2005-2007.
Menupunkt 16) Tredje behandling af lovforslag nr. L 230: Forslag til lov om indfødsrets meddelelse.
Menupunkt 17) Tredje behandling af lovforslag nr. L 217: Forslag til lov om ændring af udlændingeloven. (Skærpelse af strafniveauet m.v. for ulovlig beskæftigelse af udlændinge).
Menupunkt 18) Tredje behandling af lovforslag nr. L 114: Forslag til lov om ændring af lov om valg til Folketinget. (Udvidelse af kredsen af personer med dansk indfødsret, der under ophold i udlandet anses for at have fast bopæl i riget, ...
Menupunkt 19) Tredje behandling af lovforslag nr. L 192: Forslag til lov om ændring af lov om kommunernes styrelse, lov om Hovedstadens Udviklingsråd og lov om Hovedstadens Sygehusfællesskab. (Bemyndigelse til fastsættelse af regler om ...
Menupunkt 20) Tredje behandling af lovforslag nr. L 209: Forslag til lov om ændring af lov om sygehusvæsenet og lov om offentlig sygesikring. (Styrkelse af det frie sygehusvalg m.v.).
Menupunkt 21) Tredje behandling af lovforslag nr. L 194: Forslag til lov om ændring af lov om folkeskolen. (Obligatorisk sprogstimulering af tosprogede børn, der endnu ikke har påbegyndt skolegangen).
Menupunkt 22) Tredje behandling af lovforslag nr. L 195: Forslag til lov om ændring af lov om friskoler og private grundskoler m.v. (Sprogstimulering af tosprogede børn, der endnu ikke har påbegyndt skolegangen).
Menupunkt 23) Tredje behandling af lovforslag nr. L 196: Forslag til lov om ændring af lov om Centre for Videregående Uddannelse og andre selvejende institutioner for videregående uddannelser m.v. (Styrkelse og forenkling af CVU'erne).
Menupunkt 24) Tredje behandling af lovforslag nr. L 224: Forslag til lov om ændring af lov om statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) og lov om godtgørelse ved deltagelse i erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse. (Udvidelse af adgangen ...
Menupunkt 25) Tredje behandling af lovforslag nr. L 225: Forslag til lov om ændring af lov om statens uddannelsesstøtte og lov om børnetilskud og forskudsvis udbetaling af børnebidrag. (Tillægsstipendium og supplerende studielån til ...
Menupunkt 26) Tredje behandling af lovforslag nr. L 226: Forslag til lov om ændring af lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. (Udvidet adgang, supplerende adgangskriterier og større fleksibilitet).
Menupunkt 27) Tredje behandling af lovforslag nr. L 169: Forslag til lov om dyrkning m.v. af genetisk modificerede afgrøder.
Menupunkt 28) Tredje behandling af lovforslag nr. L 239: Forslag til lov om ændring af lov om jordbrugets anvendelse af gødning og om plantedække. (Justering af regler om plantedække og efterafgrøder m.v.).
Menupunkt 29) Tredje behandling af lovforslag nr. L 202: Forslag til lov om ændring af lov om planlægning. (Udvidelse af eksisterende sommerhusområder i kystnærhedszonen og udlæg af nye sommerhusområder på de små øer).
Menupunkt 30) Tredje behandling af lovforslag nr. L 228: Forslag til lov om ændring af lov om planlægning. (Pensionisters adgang til helårsbeboelse i sommerhuse).
Menupunkt 31) Tredje behandling af lovforslag nr. L 96: Forslag til lov om retssikkerhed ved forvaltningens anvendelse af tvangsindgreb og oplysningspligter.
Menupunkt 32) Tredje behandling af lovforslag nr. L 179: Forslag til lov om ændring af lov om ægteskabs indgåelse og opløsning og forskellige andre love. (Regelforenkling på det familieretlige område m.v.)
Menupunkt 33) Tredje behandling af lovforslag nr. L 193: Forslag til lov om ændring af lov om Danmarks tiltrædelse af Schengenkonventionen. (Gennemførelse af rådsafgørelse og forordning om indførelse af nye funktioner i ...
Menupunkt 34) Tredje behandling af lovforslag nr. L 218: Forslag til lov om bortvisning og beføjelse til at meddele tilhold m.v.
Menupunkt 35) Tredje behandling af lovforslag nr. L 219: Forslag til lov om ændring af retsplejeloven og lov om retsafgifter. (Forenklet inkassoproces).
Menupunkt 36) Tredje behandling af lovforslag nr. L 220: Forslag til lov om visse forbrugeraftaler.
Menupunkt 37) Tredje behandling af lovforslag nr. L 231: Forslag til lov om ændring af straffeloven. (Mindstestraf for voldtægt, skærpelse af straffen for særlig farlig, rå eller ydmygende voldtægt og af straffen for voldtægt mod børn ...
Menupunkt 38) Tredje behandling af lovforslag nr. L 232: Forslag til lov om ændring af lov om undersøgelseskommissioner. (Ændring af revisionsbestemmelse).
Menupunkt 39) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 149: Forslag til folketingsbeslutning om kriminalisering af prostitutionskunder og forbud mod køb af seksuelle ydelser for udsendte i statens tjeneste.
Menupunkt 40) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 86: Forslag til folketingsbeslutning på færdselssikkerhedsområdet om at fremme cyklismen ved at øge trafiksikkerhed og fremkommelighed for cyklister i trafikken.
Menupunkt 41) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 150: Forslag til folketingsbeslutning om opløsning af Pædofilforeningen/Danish Pedophile Association.
Menupunkt 42) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 151: Forslag til folketingsbeslutning om ophævelse af forældelsesfristen i sager om seksuelt misbrug eller udnyttelse af børn.
Menupunkt 43) Fortsættelse af anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 82: Forslag til folketingsbeslutning om forbedring af voldtægtsofres retsstilling før og under retssagen.
Menupunkt 44) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 72: Forslag til folketingsbeslutning om styrkelse af lejeres rettigheder.
Menupunkt 45) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 112: Forslag til folketingsbeslutning om forbedrede muligheder for frakendelse m.v. af retten til at administrere udlejningsejendomme.
Menupunkt 46) Anden (sidste) behandling af beslutningsforslag nr. B 143: Forslag til folketingsbeslutning om modernisering af reglerne for udlejning af enkeltværelser.
Menupunkt Afslutning af mødet