Forrige

Søren Søndergaard (EL):
Jeg synes jo, at vi her har et problem, for vi har nu endnu et eksempel på, at en person - denne gang et tidligere medlem af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, fagligt aktiv i SiD, nuværende aktiv i Den Europæiske Fagbevægelse - af PET bliver hængt ud for, at det i virkeligheden var ham, der henvendte sig til PET, og når det så kommer til spørgsmålet om, hvilke ting PET bad ham om at gøre, så har PET pudsigt nok ingen erindring.
     Det vil sige, at hver gang vi ligesom tager de her sager op, så bliver resultatet, at der kastes nye mistanker og underlige antydninger i forhold til borgere i Danmark, som ikke specielt er på den yderste venstrefløj - det kan man jo ikke påstå om Danmarks Socialdemokratiske Ungdom - og som for denne persons vedkommende i dag varetager en vigtig opgave i Den Europæiske Fagbevægelse.
     Derfor kunne jeg godt tænke mig at spørge justitsministeren, hvordan vi undgår, at det bliver tilfældet fremover. Hvordan sikrer vi, at vi kommer til bunds i de her sager og får afklaret, hvem der har ret, og hvem der ikke har ret? Hvordan får vi simpelt hen undersøgt de her ting?

Næste