Forrige

(Kort bemærkning). Ole Vagn Christensen (S):
Hr. Lars Barfoed kommer gang på gang med det her med frivillighed.
     Hvad er det for en frivillighed, der ikke er til stede? Kan vi ikke få det præciseret? Vi kunne ikke få det præciseret under Venstres ordførertale her. Jeg vil meget gerne have det præciseret.
     Jeg kan kun se, at de eneste, man kan ramme med eksklusivaftaler, er uorganiserede arbejdsgivere, så man kan få ordnede forhold, således at organiserede arbejdsgivere er
i stand til at holde deres aftalesystem, så de ikke bliver konkurreret ud af uorganiserede arbejdsgivere med dårlige arbejdsforhold og alt det, det medfører. Men jeg vil gerne have det præciseret. Så er det rigtigt, at begge parter er imod det her, ligesom de er imod det med feriepengene. Men det er jo, fordi de ønsker at stå vagt om den danske model, og derfor advarer de Folketinget mod at foretage disse indgreb her, og det gør de også på deltidsområdet. Jeg håber, at der vil være forståelse for, at det, der er blevet klaret af arbejdsmarkedets parter, også skal klares af arbejdsmarkedets parter i fremtiden, når resultatet af udvalgsarbejdet foreligger.

Næste