Forrige

(Kort bemærkning). Søren Søndergaard (EL):
Jeg skal ikke gå længere ind i diskussionen med hr. Helge Adam Møller. Jeg tror, at den fremstår fuldstændig krystalklart, modsætningen mellem det, hr. Helge Adam Møller sagde først, og det, hr. Helge Adam Møller sagde sidst, som netop går ud på, at vi ikke har nogen mulighed for at ændre den terrordefinition.
     Men til fru Birthe Rønn Hornbech vil jeg godt have lov at sige, at den definition har vi jo fremlagt. Personligt har jeg fremlagt den i en kommentar i Politiken et stykke tid før jul, og vores ordfører her i Folketinget, fru Line Barfod, har jo fremlagt den her fra Folketingets talerstol.
     Så i stedet for at skyde det her hen til Retsudvalget, hvor ingen har mulighed for at følge det på nært hold, så lad os da diskutere den definition her, lad os diskutere vores forslag til en definition. Men jeg må sige til fru Anne Baastrup, at jeg har ikke - og det må jeg jo beklage - fru Anne Baastrups tillid til, at vi, selv hvis vi blev enige om den definition, så havde mulighed for at gå ned i EU og ændre ved den rammedefinition, der er lavet i EU. Men lad det nu ligge, det kan vi jo vente og se.
     Men jeg vil sige til fru Birthe Rønn Hornbech: Lad os tage diskussionen her, vi er her jo alle sammen alligevel, så lad os da gå i gang.

Kl. 15.20

Næste