Forrige

Jens Rohde (V):
Jeg er nødt til at sige til hr. Aage Frandsen, at hr. Aage Frandsen ikke ved noget som helst om, hvorvidt der er tale om et mindretal eller ikke et mindretal, for der er ingen afstemninger; man er ikke nået til nogen konklusioner. Derfor kan hr. Aage Frandsen ikke tale om mindretal eller flertal, for det ved han ikke noget om. Jeg ved heller ikke noget om det. Det er ikke kommet til afstemning. Sådan er det.
     Man aner ikke, hvad man skal, men er det et argument for overhovedet ikke at gøre noget, hvis man nu ikke havde nogen idé om det. Det var lidt det samme, vi hørte i forbindelse med diskussionen om at gå ind i Afghanistan. Man må sige, at der har de da fået det bedre. Det er ikke det bedste endnu, men det er da bedre, end da Talebanmilitsen sad på magten.
     Og vi ved jo, at der er oppositionsgrupper i London, som er blevet enige om i hvert fald tre ting, nemlig at Saddam Hussein skal væk, at der skal indføres et demokrati, man ønsker et føderalt samfund, og at Iraks grænser skal fastholdes.

Næste