Forrige

(Kort bemærkning). Jann Sjursen (KRF):
Vi har i Kristeligt Folkeparti stor forståelse for hr. Keld Albrechtsens bestyrtelse over, på hvilket grundlag vedtagelsen af beslutningsforslag nr. B 118 træffes her i Folketinget. Men jeg vil sige, at jeg tror i lighed med den tidligere ordfører heller ikke, at det fører til noget som helst at afbryde behandlingen af beslutningsforslaget i Folketinget nu.
     Jeg mener sådan set også - så kan man diskutere de svar, vi har fået - at vi har haft en diskussion i udvalget omkring problemstillingen vedrørende Tyrkiet i går i forbindelse med de samråd, som både statsministeren og udenrigsministeren har været indkaldt til.
     Jeg synes måske så i øvrigt, at det var på sin plads, at udenrigsministeren på et tidspunkt i debatten særskilt behandlede den nye problemstilling, der er, og som jeg ikke mener ændrer på nogen af de diskussioner, vi har.
     Det skal så være vores opfordring til udenrigsministeren om, at han i debatten særskilt forholder sig til den nye situation, der er i forhold til Tyrkiet, men som jeg ikke tror ændrer på noget og altså heller ikke ændrer på vores opfattelse af, at vi synes, at vi skal fortsætte behandlingen af forslaget.

Næste